Dinsdag 9 september 2014 publicatie Transport-online.nl

Nieuwe Scania’s primeur voor A. Van Veen Transport.

DEN HELDER
Onlangs nam A. van Veen Transport B.V. uit Den Helder twee nieuwe Scania R 450 trekkers in gebruik. Een primeur voor het Zweedse merk, want nog niet eerder was de Scania Griffioen in het wagenpark van het Noord-Hollandse bedrijf present. De ruime ervaring die Scania in de afgelopen jaren op het gebied van betrouwbare en bewezen Euro 6 technologie heeft opgebouwd speelde hierbij een belangrijke rol.

De tweede generatie 450 pk 13 liter Euro 6 motor heeft dan ook in de praktijk zijn reputatie van een zuinige motor meer dan waar gemaakt. De trucks zijn afgeleverd door de vestiging Scania Zwaagdijk. Hier blijven de beide trucks ook in onderhoud.

R450-2

 

De beide Scania’s, van het type R 450 LA 4X2 MNA Streamline, zijn uitgerust met de Topline cabine. Deze zeer riante cabine biedt de chauffeurs veel ruimte en een hoge mate aan comfort. Net als de overige voertuigen in de vloot zijn de Scania’s ADR uitgevoerd. Hierdoor zijn ze multifunctioneel inzetbaar in zowel de offshore als groupage- en koeltransporten; de specialisatie van het bedrijf.

R450

A. van Veen Transport B.V. is een logistiek dienstverlener die haar klanten meerdere diensten kan bieden op het gebied van transport en opslag. Op het eigen terrein in Den Helder zijn ruime vloeistofdichte/-kerende faciliteiten beschikbaar. Ook beschikt het bedrijf over alle benodigde certificaten op het gebied van veiligheid, ISO, arbo, milieu en kwaliteit. Het wagenpark bestaat uit dertien trekkende eenheden en een verscheidenheid aan opleggers. In het bedrijf staat sinds 2006 de tweede generatie – Jacob en Klaas van Veen – aan het roer.

  • News

  • Contact